• Valuta:

Om DanSmykker.dk


FANTASTISK OG STILFULD

DanSmykker.dk er moderigtige, stilfulde handlendes lille hemmelighed til funklen uden at bryde banken. Vores nutidige eksperter på fine smykker, gennemsøger regelmæssigt kloden for den seneste mode og trends, for at give dig de mest elegante og blændende smykkekollektioner. Om du søger at stråle til den næste Happy Hour eller Cocktail Party eller du leder efter en unik og speciel gave, så har DanSmykker.dk det du leder efter og leverer til din tilfredshed. Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb, så giver vi dig pengene tilbage – 100% garanteret.

Forpligtelse overfor Forbrugere - Vi tror på at yde hver eneste kunde den ypperste behandling og service og er engageret i at overstige vores kunders forventninger med vores produkter. Vi vil sikre os at du er 100% tilfreds med hvert et køb. Det vil glæde os at tilføje dig til vores liste af mange kunder over lang tid.

Vi fuldstændigt parate til at imødekomme dit behov.

DanSmykker har en e-shop, der er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Det er ikke blot praktisk og hurtigt at købe online, det er også nemt og en god måde at spare penge på.
 

Vi sælger kun de NYESTE varer, af den BEDSTE kvalitet, og altid til en god pris!
 

Teamet bag DanSmykker – eksperter i deres respektive fag. Kommunikative, høflige og altid villige til at hjælpe vores kunder.

Vores mission – at yde professionel service af høj kvalitet til hver enkelt kunde.

Vores pris – vi bestræber os på at sikre den laveste pris!

Vores værdier – åbenhed, hurtighed, ærlighed, omhu!

Vi lægger stor vægt på kundeservice, således at hver besøgende eller kunde vil modtage alle de nødvendige oplysninger.
 

Yderligere oplysninger

www.DanSmykker.dk

Ditlev Bergs Vej 71
9000 Aalborg, Danmark

Email: info [snabel-a] dansmykker.dk

Mandag - fredag 8-17

Til Leverandører

Vi er altid på udkig efter nye ting. Hvis du tror, at vi kunne være interesserede i at have nogle af dine produkter på lager, så send materiale til nedenstående adresse eller brug kontaktformularen ovenfor til at kontakte os og giv os lidt information om dit produkt.

Smykker, fragt, leveringstid og returret