• Valuta:

LeveringsinformationLeveringstid

Danmark - levering finder sted 1-20 arbejdsdage. Vi anvender Post Danmark til leveringer i Danmark. 
Sverige og Norge - levering finder sted 2-20 arbejdsdage.
Andre lande - levering finder sted 3-20 arbejdsdage.
 

Hvor meget koster pakning og levering?

Pakning og levering koster: (Danmark 12,00 DKK), (Sverige, Norge og andre lande 35,00 DKK). Din pakke vil blive leveret direkte til modtageren.
 

Hvis jeg ikke er hjemme når min pakke kommer – hvad sker der så?

Posten skriver en notits og lægger din i din postkasse, du vil derefter kunne hente pakken på dit lokale posthus. Vi anbefaler at du indtaster din arbejdsadresse, hvor der altid vi være nogen til at modtage pakken.
 

Kan jeg ændre min ordre?

Kun hvis vi ikke har startet produktionsprocessen. Du skal derfor fortælle os om eventuelle ændringer så hurtigt som muligt.
 

Jeg har brug for at ændre leveringsadressen på min ordre.

For at ændre leveringsadressen på en allerede afsendt ordre, er du nødt til at skrive til kundeservice - husk at inkludere dit ordrenummer og de nødvendige ændringer. Vores kundeservice vil vende tilbage til dig med hensyn til, om det er muligt at foretage ændringen.

Returret

Du kan returnere ethvert fysisk afsendt produkt til os, i sin oprindelige stand, indenfor 30 dage fra den dato du har modtaget dit/dine produkt(er). Hvis du returnerer et produkt på grund af en fejl fra vores side, eller fordi det er blevet beskadiget eller er mangelfuld, erstatter vi produktet eller giver dig alle penge tilbage, inklusive forsendelsesomkostninger.

Smykker, fragt, leveringstid og returret